Dagens bästa spel

Anorthosis gör processen kort med Dila Gori

Anorthosis Famagusta har ett mycket bra läge för avancemang från Europa League-kvalets tredje runda då man har med sig en 1-0-vinst från bortamötet med Dila Gori för en vecka sedan. I kvällens returmöte har hemmalagets tränare Ronny Levy dessutom möjligheten att använda samma startelva för tredje Europa-matchen i rad då alla spelare är friska. Detta inkluderar spanske mittfältaren Toni Calvo som fick kliva av efter en smäll senast men nu alltså ändå anses fit nog för spel. Cyprioternas lag, som till största delen består av utländska stjärnor, är riktigt starkt och man ska vara solklara favoriter här.

För motståndet står alltså Dila Gori som förra säsongen kom på en beskedlig sjundeplats i den förhållandevis svaga Umaglesi Liga, högstadivisionen i hemlandet Georgien. Man har förstärkt truppen ganska rejält i år och räknar med en betydligt bättre placering den här säsongen, även om ligaguldet kan bli svårt för laget att knipa. I kväll får man dock klara sig utan det kanske namnstarkaste nyförvärvet, mittfältaren Gogita Gogua, som fick rött kort i första mötet lagen emellan och därmed är avstängd här.

Tittar vi på de båda lagens startelvor så ser vi snabbt att det är en väldigt stor skillnad i kvalitet mellan lagen och Speldjävulen tror helt enkelt att Anorthosis kör över gästerna här. Dagens bästa spel blir därför Antorthosis att vinna med minst 2 mål.

Det är återigen en intressant speldag i Europa och fler speltips kommer läggas upp på Speldjävulens Twitter under dagen.

Liga:  Europa League-kval
Match: Anorthosis – Dila Gori
Speltips: Anorthosis -1.5
Odds: 2.03 @ Bet365
Högsta odds: 2.05 @ BetVictor
Insats: 6/10 units
Matchstart: 19.00
Resultat: Matchen avbröts i 83:e minuten p.g.a att Famagustas fans stormade planen. VOID – Insatsen tillbaka (Bet365). 

1 Comment

1 Comment

  1. Niklas Andersson

    10 augusti, 2012 at 13:40

    Ibland ska man ha lite tur oxå:) Keep up the good work…

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mest lästa

Till toppen