Dagens bästa spel

Båda lagen gör mål i Lens – Le Havre

Ja, vad ska man säga. De två senaste speltipsen på bloggen har inte varit annat än usla och när vi ikväll har ett ganska svårt spelprogram framför oss sätter vi förhoppningar till ett ”turspel” och hoppas att lyckan kan vara bättre där.

Det som lockar mest då är ett s.k. BLGM-spel (Båda Lagen Gör Mål) i matchen mellan Lens och Le Havre i Ligue 2, mycket på grund av att båda lagen fått behålla sina skyttekungar David Pollet (Lens) och Ryan Mendes (Le Havre). Framförallt Le Havre har också öppnat säsongen målglatt och har gjort 7 mål och släppt in 8 på två liga- och en cupmatch. För Lens har det varit något snålare med målskörden men man får nu tillbaka Pierrick Valdivia från skada samt att man äntligen har fått klart med Deme N’Diaye som gör debut här. Lens har dessutom tappat sin duktige defensive mittfältare Geoffrey Kondogbia till Sevilla vilket borde göra dem något sårbarare bakåt.

Insatsen blir som ni förstår låg i väntan på att formen ska återfinna sig. Trösten har varit att det har gått väldigt bra på Twitterspelen, så bli gärna en följare där.

Liga: Ligue 2 (Frankrike)
Match: Lens – Le Havre
Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.90 @ Bet365
Högsta odds: Bet365
Insats: 2/10 units
Matchstart: 20.30
Resultat: 1-0 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mest lästa

Till toppen