Dagens bästa spel

Concordia gör ingen besviken

Det är dags för Speldjävulens favoritlag nummer 1 Concordia Chiajna  att ge sig in i leken igen när man på hemmaplan ställs mot Vitorul Constanta i andra omgången av rumänska Liga 1. Concordia har återigen haft stor omsättning på spelare mellan säsongerna och man träningspelade ganska flitigt under försäsongen för att få ihop laget. Ligapremiären slutade med förlust 0-1 borta mot Steaua Bukarest men det var inte mycket att säga om då man mötte en av ligafavoriterna och dessutom åkte dit på ett offsidemål. Man har tappat sin bästa anfallare Adi Rocha till just Steaua inför den här säsongen och är det någonstans man kan få lite problem så är det med målskyttet även om man hoppas att nye brassen Wellington ska vara ett lyckoköp. För att man ska få en så bra start som möjligt i hemmaspelet bjuder klubblen på inträdet till kvällens match, så räkna med ett rejält publikstöd för hemmalaget i afton.

Gäster för dagen är Viitorul Constanta som slutade på andra plats i Liga 2 förra säsongen och därmed blev uppflyttade. Man inledde säsongen med att med nöd och näppe fixa ett oavgjort resultat hemma mot Brasov och innehar den trupp i ligan med lägst medelålder. Man har definitivt ett lag för framtiden men att åka till Concordia och plocka poäng är inte det lättaste.

Concordia gör sällan Speldjävulen besviken och vi hoppas att så inte blir fallet den här gången heller. Oddset känns lockande och hemmalagets tränare Ilie Stan säger att han kallt räknar med tre poäng här. Vi litar på honom och spelar Concordia med medelinsats.

Liga: Liga 1 (Rumänien)
Match: Concordia Chiajna – Viitorul Constanta
Speltips: 1
Odds: 2.50 @ Bet365
Högsta odds: 2.53 @ Pinnacle
Insats: 5/10 units
Matchstart: 17.30
Resultat:  1-1 förlust…

4 Kommentarer

4 Comments

 1. Fredrik

  30 juli, 2012 at 15:49

  Rygg!!

 2. Fredde

  30 juli, 2012 at 15:55

  Hej!

  Går inte att lira på matchen via BET365?! Vet du varför?

 3. Danneman

  31 juli, 2012 at 14:25

  Man ser att du har kvalité i dina rekar, själv tycker jag det är myclet svåra matcher i nuläget när många nystartade ligor och många ligor som börjar i augusti, men du får fram många bra rekar från svåra matcher och när du väl åker på nån så är det oftast kryss. Bra jobbat Speldjävulen / Med vänliga hälsningar Daniel

  • Speldjävulen

   31 juli, 2012 at 17:36

   Det var riktigt kul att höra, tack!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mest lästa

Till toppen