Dagens bästa spel

Danmark U19 nollar Litauen

Island fixade en knapp 1-0-seger igår och därmed satt tredje raka reken och 4 av de 5 senaste. Låt oss hoppas att det fortsätter ikväll när vi tar lite högre risk oddsmässigt, men med lägre insats.

Danmarks U19-landslag har väl inte direkt rosat marknaden i kvalet till EM så här långt och man har inte längre chansen att gå vidare från gruppen inför kvällens jumbomöte med Litauen. Båda lagen har fått stryk av både Spanien och Tyskland och även om Danmark har släppt in fler mål så har Litauen varit betydligt mycket mer utspelade. I danska truppen finns duktiga spelare som Andrew Hjulsager (Bröndby), Emiliano Marcondes (Nordsjälland) och Jacob Dehn Andersen (Randers) och det bör räcka ganska långt mot ett lag som Litauen.

Litauen har blivit fullkomligt överkörda spelmässigt i sina två inledande gruppspelsmatcher mot Spanien och Tyskland. På något obegripligt sätt har man dock lyckats hålla nere siffrorna till 2 x 0-2. Imponerande i matcher där det känns som man knappt har fått låna bollen. Framåt har vi knappt sett något och även om Danmark givetvis är en lättare motståndare lär man gå mållösa av planen även här.

Det blir en liten chansning idag, men det känns att så länge som Danmark brukar allvar bör de kunna vinna det här och ändå hålla nollan.

Liga: U19 EM-kval
Match: Danmark U19 – Litauen U19
Speltips: Danmark att vinna och hålla nollan
Odds: 2.60 @ Bet365
Högsta odds: 3.30 @ Paddy Power
Insats:
3/10 units
Matchstart:
20.30
Resultat: 1-3 förlust….

Kommentera

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mest lästa

Till toppen