Dagens bästa spel

Dynamo Bukarest kör över CSMS Iasi

Fjolårssäsongen blev en besvikelse för Dynamo Bukarest som hamnade först på 6:e plats i tabellen och missade därmed Europaspel den här säsongen. Man är därför fast beslutna att under nygamle tränaren Dario Bonettis ledning åter ta sig till toppen av rumänska Liga 1. Det gick dock väldigt knackigt i träningsmatcherna inför säsongen där facit blev 6 förlorade matcher och en oavgjord. Bonetti experimenterade dock kraftig under försäsongen och spelet verkar ha satt sig lagom till säsongstarten. Man började nämligen med att vinna Supercupen mot fjolårsmästarna Cluj för att sedan följa upp det med en seger i ligapremiären borta mot Turnu Severin. Dynamo anses också vara en av kandidaterna till ligaguldet i år och med två tävlingsmatcher i kroppen blir man svårstoppade i kväll.

För motståndet står nykomlingen CSMS Iasi som vann Liga 2 förra säsongen och alltså tog steget upp i högsta serien. Starten för laget kunde dock ha varit bättre då man förlorade debuten mot Otelul Galati. Otelul är ett lag vi förmodligen kommer få  se på övre halvan när tabellen summeras men man kan nog räkna med att det blir ännu tuffare i dag och på bortaplan dessutom.  Inte nog med det så saknar Iasi en hel del spelare  i kväll, de som inte kommer till spel är backen Mihalachioaie samt mittfältarna  Badic, Tudor, Gado och Nalati. Dessutom råder det osäkerhet kring både backen Staton och mittfältaren Tiganasu medan Dynamo har en helt frisk trupp.

Nej, det här blir alldeles för svårt för bortalaget och Speldjävulen tror att det finns risk att man kan bli rejält överkörda.  Dynamo vinner med ganska stor säkerhet det här med minst två mål och spelet blir således Dynamo Bukarest -1.5.

Liga: Liga 1 (Rumänien)
Match: Dynamo Bukarest – CSMS Iasi
Speltips: Dynamo -1.5
Odds: 2.02 @ Bet365
Högsta odds: 2.10 @ Pinnacle
Insats: 5/10 units
Matchstart: 20.30
Resultat: 5-2 VINST!!

6 Kommentarer

6 Comments

 1. Morales

  29 juli, 2012 at 21:54

  Riktigt snyggt!

  • Speldjävulen

   29 juli, 2012 at 22:44

   Tack! Kul att du följer och kommenterar, uppskattas!

 2. Fredrik

  30 juli, 2012 at 12:17

  Grymmt bra spel, igen!!!

 3. Morales

  1 augusti, 2012 at 12:46

  Måste ställa en nybörjarfråga: Hur ska man tänka kring units? Hur mycket ska jag starta med?

  • Speldjävulen

   1 augusti, 2012 at 17:14

   Av din startkassa sätter du en procentsats som är ditt max för ett enskilt spel. Det brukar ligga mellan 4-10% av kassan, skulle inte rekommondera att det är högre om du ska bli en vinnare i längden. Sedan väljer du hur många units du vill spela på ett spel (av 10). Låt oss säga att ett maxspel för dig är 10% och du sedan sätter 3/10 på spelet – då sätter du alltså 3% av kassan.

   • Morales

    5 augusti, 2012 at 14:06

    Ah, snyggt förklarat. Nu blir det ännu roligare att följa dig.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mest lästa

Till toppen