Dagens bästa spel

Monaco har siktet inställt på Ligue 1

Det har varit ett antal tveksamma bloggspel på slutet från Speldjävulen och igår krävdes det rejält med flyt för att i alla fall få insatsen tillbaka (flesta spelbolag) då matchen i Cypern blev avbruten p.g.a. att hemmafansen stormade planen. Det var ren tur men samtidigt satt 3/3 av Twitterspelen så det blev en fantastiskt fin speldag ändå till slut.

I dag testar vi en gammal favorit då Monaco återigen är i farten i franska Ligue 2. Monaco har som Speldjävulen tidigare nämnt satsat stora pengar på spelarinköp i år för att snabbt kunna ta sig tillbaka till högstadivisionen och har dessutom rutinerade Claudio Raniera som ny tränare. Man öppnade också säsongen på bästa sätt när man krossade Tours hemma med 4-0 i ligapremiären och följde upp det med att spela oavgjort borta mot erkänt hemmastarka Laval. Det ser med andra ord ganska bra ut och  visst ska man ha toppchans även ikväll.

För motståndet står Istres som slutade på en tiondeplats i ligan förra säsongen. Laget har haft stor spelaromsättning i år och har tappat två av sina bästa spelare i Claudie Dielna (Olympiakos) och Riad Nouri (Le Havre). Man har förvisso tagit in ett par spelare på lån från Ligue 1-klubbar men att man ska bli annat än ett mittenlag i år känns inte speciellt troligt.

Nu hoppas vi att formen vänder här på bloggen och Monaco sviker sällan Speldjävulen så chanserna bör vara goda till vinst. Vi nöjer oss dock med medelinsats på raka ettan.

Liga: Ligue 2
Match: Monaco – Istres
Speltips: 1
Odds: 1.70 @ Bet365
Högsta odds: 1.74 @ Pinnacle
Insats: 5/10 units
Matchstart: 18.45
Resultat: 3-2 VINST!!

2 Kommentarer

2 Comments

 1. Nikk

  10 augusti, 2012 at 15:21

  Mitt spel har inte blivit återbetalt för cypernmatchen som blev avbruten. Borde den blivit det?
  //Nikk

  • Speldjävulen

   10 augusti, 2012 at 20:01

   Det beror på vilket spelbolag du använder. Jag har inte koll på alla men vet att Bet365 betalar tillbaka och att Betsson inte gör det. Nordicbet ska också betala tillbaka enligt deras regler.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mest lästa

Till toppen