Dagens bästa spel

Rotor Volgograd är på väg uppåt igen

Det forna storlaget Rotor Volgograd, som i mitten av 90-talet slogs om ligatitlar i Ryssland och t.o.m. slog ut självaste Manchester United ur UEFA-cupen 1995, har under 2000-talet haft stora ekonomiska bekymmer och hamnat rejält på dekis. Det gick så långt att man ramlade ända ner till tredjedivisionen i det ryska seriesystemet innan man förra året fick ny luft under vingarna och vann sin serie och därmed gick upp en division. Man har även startat årets säsong bra mycket tack vare ett stort antal nyförvärv med rutin från ryska Premier League. Man är obesegrade så här långt efter tre segrar och en oavgjord på de fyra inledande omgångarna och har i nyförvärvet Alexander Stavpets en riktigt vass målskytt. Siktet är inställt på uppflyttning till Premier League redan i år och hemma på Rotorstadion är man svårslagna när nu publiken har hittat tillbaka och det numera oftast är så gott som fullsatt.

Kvällens motståndare Ufa är även de nykomlingar efter att ha ha kommit tvåa i sin div. 2-serie förra säsongen. Man har inlett säsongen klart godkänt men har ställts mot lag som stått för svaga säsongsöppningar så det är inte helt lätt att veta exakt var laget står. Man har dock inte haft någon större lycka på transfermarknaden utan får till stor del förlita sig på de spelare som redan var i klubben under fjolårssäsongen. Det kan nog bli ganska tufft i längden tror Speldjävulen.

Rotor bör vara ganska klara favoriter här och därför lockar odds kring 2 gånger pengarna. På grund av osäkerheten kring hur bra Ufa egentligen är håller vi dock nere insatserna i dag.

Liga: 1. Division (Ryssland)
Match: Rotor Volgograd – Ufa
Speltips: 1
Odds: 1.91 @ Bet365
Högsta odds: 2.00 @ Bwin
Insats: 3/10 units
Matchstart: 18.00
Resultat: 0-1 förlust…


2 Kommentarer

2 Comments

 1. Igor

  8 augusti, 2012 at 17:58

  Hörru kom igen nu ska du inte lägga nått tips idag? Jag har uppdaterat sidan hela dagen!

  • Speldjävulen

   9 augusti, 2012 at 11:02

   Sorry, hade inte tid igår. I dag kommer garanterat ett tips 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mest lästa

Till toppen