Dagens bästa spel

Zaglebie Lubin är dagens bästa spel

Zaglebie Lubin slutade på nionde plats i polska Ekstraklasa (högsta divisionen) förra säsongen efter en mycket stark vårsäsong då man vann 9 av de avslutande 12 matcherna. Truppen är till stora delar intakt och när man nu inleder träningsmatcherna på riktigt inför kommande säsong gör man det alltså med en stark trupp. Man har förberett sig väl inför dagens match mot Zawisza Bydgoszcz och har en tjeckisk tränare vid namn Pavel Hapal som i år har ett stort team med fitnesstränare, dietister och medicinsk personal runt sig, allt för att uppladdningen ska bli så bra som möjligt. Det har gjort att man har haft betydligt färre skador än tidigare och spelarna visar upp högre värden än normalt i testerna.

Spelare som blivit kallade till dagens match är som följer:

Målvakter: Forenc, Koziol
Försvarare: Nhamoinesu, Banas, Horvath, Rymaniak, Reina, Vidanov
Mittfältare: Rakowski, Hodur, Bilek, Pawlowski, Malkowski, Abwo, Lira, Sloboda, Error, Hanzel, Ekwueme
Anfallare: Wozniak, Sernas.

Zawisza Bydgoszcz kom på tredje plats i 1. Liga (andradivisionen) och missade därmed uppflyttning till Ekstraklasa. Man har inför årets säsong tappat en hel del duktiga spelare, de som har lämnat är: Pavel Straka, Paul Oleksy, Martins Ekwueme, Martin Drzymont, Bojan Peykov, Michael Markowski, Patrick Cuper, Rafala Pietki, Rafała Lipińsk och  Vladimir Kokul. Dessutom är Adrian Blads (på lån förra säsongen från just Lubin) framtid mycket osäker och han är för närvarande inte i klubben. Blad var en av seriens bästa spelare förra året och är givetvis ett stort avbräck. Man har värvat ett par spelare med mindre meriter, bland annat brassen Hermes, men att man är klart sämre i år råder det inget tvivel om.

Speldjävulen tror att Zaglebie Lubin är mycket mer förberedda än sina motståndare här och dessutom har en klart starkare trupp. Raka ettan spelas därför med medelstor insats.

Jag vill igen påminna om Nordicbets öppningsbonus på 100% upp till 2 000 kr! Har du inte redan konto där kan det var klokt att öppna ett nu. Klicka här eller på bannern nedan och följ instruktionerna för att få din bonus innan det är för sent!

Liga: Vänskapsmatch
Match: Zalgebie Lubin – Zawisza Bydgoszcz
Speltips: 1
Odds: 1.70 @ Bet365
Högsta odds: 1.83 @ Pinnacle
Insats: 5/10 units
Matchstart: 18.00
Resultat: 0-1 förlust…

2 Kommentarer

2 Comments

 1. Johan

  11 juli, 2012 at 15:42

  Du är grym. Stor del till att jag ökat min spelkassa så mycket beror på dig. Jag undrar bara var du hittar all värdefull information till matcher? Rygg på denna!

  • Speldjävulen

   11 juli, 2012 at 16:27

   Tack! Infon hittar jag genom att gör väldigt mycket research varje dag. lagets hemsidor, inhemska tidningar, fotbollssajter, google, google translate, etc. etc. etc. är mina vänner här.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mest lästa

Till toppen