Chansliret

Parma fixar kryss hemma mot Udinese

Tomas Brolins gamla klubb Parma F.C. tar på söndagen emot 2:a placerade Udinese hemma på stadio Ennio Tardini. Parma har likt Bologna öppnat säsongen något svagt men hemma är man ganska starka och Speldjävulen tror att man gnetar sig till ett kryss. Gamle argentinska stjärnan Hernan Crespo har ännu inte hittat nätet i år och vi tror att det kan vara dags här. Samtidigt är Udinese anfallstjärna Antonia Di Natale i hyperform och har på nio matcher i år ”målat” 8 gånger. 1-1 låter som ett gångbart resultat, det luktar definitive kryss lång väg…

Krysset i Parma – Udinese får bli dagens chanslir och spelas i skrivande stund till 3.20 på NordicBet.

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen