Dagens Oddsdubbel

Spansk-Engelsk dubbel

Dagens oddsdubbel blir idag en kombination av spanska Primera Division och engelska Championship i form av Sevilla och Leicester.

Sevilla har gått något knackigt på slutet och har bara tagit 3 poäng på sina fyra senaste matcher. Nu tror Speldjävulen att det är dags att vända trenden när man hemma tar emot notoriskt bortasvaga Atletic Bilbao. Bilbao har bara tagit en poäng på bortaplan i år på fem försök medan Sevilla har vunnit fyra av sex spelade matcher hemma. Det är därmed upplagt för en hemmavinst och till 1.95 på Unibet tvekar vi inte. Vi kombinerar dock spelet med Leicester som hemma tar emot Crystal Palace. Nya managern Nigel Pearson som tog över efter sparkade Sven-Göran Eriksson vill gärna få bra start inför hemmapubliken på King Power Stadium och vi tror att det blir seger för Foxes här, ettan ger 1.72 hos Unibet.

Dubbeln på Unibet ger alltså fina 3.35 och det tvekar Speldjävulen inte att gå in med en hyffsad slant på!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen