Dagens bästa spel

Casablanca dubblar insatsen

Efter katastrofdagen igår så är det dags för nya tag i Singelspelet. Det ser mycket svårt ut på pappret och tillslut går valet på Wydad Casablanca hemma mot Difaâ El Jadida i den marockanska (!) ligan. Casablanca har öppnat säsongen starkt och ligger trea i ligan efter 4 vinster och en oavgjord på de fem inledande matcherna. Difaa har gått något knackigare och har kammat ihop 10 poäng på sju matcher. Casablanca har dessutom en av ligans mest spännande anfallare, kongolesen Fabrice N’Guessi Ondama, som förra året gjorde 9 mål på 19 matcher för de röd-vita.

Här blir det 3 poäng hemma på Stade Mohammed V till trevliga 2 gånger pengarna hos Bet365.

Häng med!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen