Dagens Oddsdubbel

Svenskbekantingar i Turkiet och holländsk div. 2 i dagens oddsdubbel

Måndagen den 21 november bjuder inte på någon särskilt rolig speldag, utan här gäller det att leta med ljus och lykta för att hitta något av värde. Dagar som den här ska man naturligtvis, om man är vettig, avstå från spel överhuvudtaget. Men nu är det här ingen vanlig spelblogg/sajt utan Speldjävulen som sitter vid ratten.

Med det sagt så är det dags att se vad dagens ihopkok har att erbjuda. Första matchen hittar vi i turkiska Süper Lig där Bursaspor hemma tar emot Samsunspor på Bursa Atatürk Stadium. Bursaspor har inte fått till det riktigt i år och parkerar för närvarande på nedre halvan av tabellen. Det råder dock ingen brist på stjärnor i laget, man har bland annat  engelska landslagets reservmålvakt Scott Carson mellan stoplparna och på mitten huserar gamle IFK-aren Gustav Svensson (när han får spela). På topp hittar vi den slovakiske anfallsstjärnan Stanislav Šesták i truppen återfinns även en av de två ”Banguras”, nämligen Tetteh, som fick hoppa in senast i 0-0 mötet med Samuel Holméns Istanbul BB. Speldjävulen tror att det är dags för en seger för de ”Gröna krokodilerna”, som laget kallas och spelar ettan till 1.57 hos Bet365.

Det andra matchen i ”dubbeln” plockar vi från Eeerste Divisie (andra divisionen) i Holland där Sparta Rotterdam (för övrigt det äldsta proffslaget i Holland, bildat 1888)  hemma tar emot F.C. Emmen. Sparta tränas av ”gamle” Englandsbekantingen Michel Vonk (Manchester City, Oldham och Sheffield United), och har självförtroendet på topp med tre raka segrar i ryggen. Här tror Speldjävulen att Emmen ganska enkelt avfärdas hemma på Het Kasteel, Slottet på svenska för övrigt.

Det sammanlagda oddset på dubbeln blir 1.96 hos Bet365.

Häng på!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen