Dagens Oddsdubbel

Champions League i tisdagens speltipsdubbel

Ikväll är Champions League tillbaka på spelkupongen och Speldjävulen litar på att storlagen tar sig samman och vinner sina sammandrabbningar. Manchester United leder grupp C och tar på tisdagskvällen hemma på Old Trafford emot portugisiska Benfica. Båda lagen står på 8 poäng efter två segrar och två oavgjorda vardera. Här är det dags för United att ta ett rejält grepp om gruppen, för bakom skuggar FC Basel på 5 poäng.

Wayne Rooney måndagsträningen men Sir Alex Ferguson räknar med att ha sin stjärnanfallare redo att starta mot Benfica. Lagkaptenen Nemanja Vidic är dock borta p.g.a. avstängning och Jonny Evans är ett frågetecken. Michael Owen och Tom Cleverly är sedan tidigare borta med skador. Benfica är på inget vist ofarligt och har en mycket giftig anfallare i Paraguays Oscar Cardozo samt tidagere argentinske landslagspelaren Pablo Aimar. Vi tror dock att United drar det längsta strået till slut.

I kombination med United väljer Speldjävulen att satsa på Olympique Lyon. Kim Källströms klubb har två raka förluster i CL samtidigt som Ajax har vunit sina två senaste i gruppspelet. Vi väljer ändå att lita på att fransmännen fixar det här på hemmaplan, nu hoppas man dessutom att få tillbaka argentinske anfallaren Lisandro Lopez samt brassemittfältaren Michel Bastos, som båda var med på bänken senast i ligan.

Dubbeln Man Utd/Lyon ger glada 2.79 hos Bet365.

Häng på!

 

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen