Chansliret

Milan till över 5 gånger pengarna hemma – måste bara spelas!

Det har gått ganska långt när AC Milan hemma på San Siro står i över 5 gånger pengarna (Pinnacle). Barcelona är förvisso ett väldigt bra lag, men att de ska gå ut framför hemmapubliken i Milano och köra över Zlatan Ibrahimovic och company, nej det tror Speldjävulen inte på.

Båda lagen är dessutom redan vidare i gruppen och här tycker vi att vi har ännu en anledning att spela på hemmalaget. Zlatan kommer definitivt att vara heltaggad och vill visa Pep Guardiola och de forna lagkamraterna att han är bättre än vad han visade i Barca. Sedan har vi extra krydda i Zlatans nyutgivna bok där han gick hårt åt både Guardiola och diverse spelare i Barcelona.

Skadeläget i Milan ser ganska ljust ut och endast Antonio Cassano (hjärtoperation) och Philippe Mexes (bruten handled) är borta till Champions League mötet ikväll. I Barcelona ser det aningen värre ut då Dani Alves, Andres Iniesta och Adriano är borta. Nu får troligen Javier Mascherano gå ner på mittbacken och Carles Puyol ta steget ut till höger. Nu brukar förvisso Mascherano klara den rollen med den äran, men det ger ändå en viss oro i laget.

Nu kan man hålla på att analysera det här hur mycket som helst, faktum kvarstår: Milan hemma på San Siro ska bara spelas när oddset är högre än 3 gånger pengarn och definitivt när det är upp mot 5 gånger cashen. Ni som inte har konto hos Pinnacle får ändå mycket godkända 4.75 hos Bet365 i skrivande stund.

Häng på!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen