Dagens bästa spel

Cagliari drar längsta stået mot Siena

Cupmatcher är alltid svåra och även så i Italien. Dock är spelutbudet så skralt ikväll att man får leta länge och väl efter något spelbart överhuvudtaget. Den här gången går vi helt och hållet på att det är av tradition svårt att slå Cagliari på Sardinien. Cagliari har öppnat ligan svagt och tycker nog det är skönt med ett cupbreak där man får chansen att spela ihop sig under nye coachen Massimo Ficcadenti. Det gick inget vidare under Roberto Donadoni, och det här i ärlighetens namn inte fortsätt mycket bättre sedan Ficcadenti tog över. Nu tror vi dock att svensklaget Cagliari med Sebastian Eriksson, Albin Ekdal och Mustapha El Kabir (nåja, svenskbekanting i alla fall) i laget tar sig samman och går vidare i cupen.

Spelas med mycket liten insats till 2.25 hos 5dimes.com.

Häng på!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen