Dagens Oddsdubbel

Turkisk-Saudisk kombination

Verkligen inte mycket av spelvärde i onsdagsprogrammet och det blir svårt att hitta några riktigt bra tips inför kvällen. Vi beslutar oss till sist att vända blickarna mot turkiska andradivisionen och bottenmötet mellan Denizlispor och Güngörenspor. Båda lagen har börjat säsongen på ett bedrövligt sätt men med nygamla coachen Güvenç Kurtar (tränade också laget 2006-2008) tror vi nu att det vänder för de rödsvarta tupparna. Denizlispor har haft ett tufft schema inledningsvis och nu är det betydligt lättare emot. Oddset på Denizlispor är 1.75 i skrivande stund.

Vi kombinerar Denizlispor med ett spel på ligaledarna i Saudiarabien, Al Ittifaq som vi tror går ut och kör över nästjumbon Al Read. Ittifaq har öppnat ligan på bästa sätt och har 7 segrar och två oavgjorda på 9 matcher. Hemmalaget har en mycket giftig anfallare i argentinaren Sebastian Tagliabúe som redan efter 9 matcher står på 6 mål. Odds på Ittifaq är för närvarande 1.40.

Dubbeln ger godkända 2.45, det går kliver vi in på, om än med en mindre slant.

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen