Chansliret

Köln skräller mot Mönchengladbach

FC Köln tar på fredagskvällen emot det gamla svensklaget (Martin Dahlin, Jörgen Pettersson, Patrik Andersson och numera Oscar Wendt) Borussia Mönchengladbach. Gladbach har inlett säsongen på ett stråland sätt medans Köln har gått knackigt under nye norske tränaren Ståle Solbakken. Köln har fått ytterligare en vecka att vila upp sig då de skulle ha spelat i matchen som domaren Babak Rafati skulle ha dömt. Som de flesta vet försökte Rafati ta livet av sig på matchdagen på grund av depression. Ett utvilat Köln får därför skrälltipset i detta lokalderby och vi hoppas att Lukas Podolski kan prestera på samma sätt i Köln som han gör i det tyska landslaget.

Bet365 har ettan i 3.25 och det tar vi! (högsta odds: 3.70 hos 188bet.com)

Häng på!

/Speldjävulen

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen