Dagens Oddsdubbel

La Coruna och AZ i speldubbeln

Snålt med tid för utförliga analyser till speltipsen idag och här blir det lite mer att gå på känn. Rasmus Elm och Pontus Wernbloms klubb AZ Alkmar går som tåget i holländska Eredivisie och leder ligan, 3 poäng före PSV Eindhoven med en match mindre spelad. På fredagkvällen tar man emot ett annat ”svensklag”, nämligen Utrecht (Alexander Gerndt, Johan Mårtensson och Marcus Nilsson). Utrecht har inte öppnat vidare bra och ligger på en eflteplats i tabellen. Här tror vi att det blir promenadseger för hemmalaget till oddset 1.29.

Den andra matchen i dubbeln hämtar vi från spanska Segunda Division. Det gamla storlaget Deportivo La Coruna har varit rejält på dekis de senaste åren och åkte förra säsongen ut Primera Division. Man hoppas på en snabb återkomst och säsongen har öppnats hyffsat och laget parkerar för närvarande på en sjundeplats i ligan. På fredagskvällen tar man emot Henok Goitoms Almeria hemma på Riazor och här tror vi på vinst för hemmalaget. Senast gick man förvisso på pumpen borta mot Elche men hemma är man urstarka och vi tror på en ganska säker vinst till slut och är nöjda med att få 1.80 ggr pengarna.

Dubbeln hos Bet365 ger 2.32, det tar vi!

Häng på!

/Speldjävulen

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen