Dagens bästa spel

Metz tar 3 poäng mot Amiens

Dags att plocka fram fingertoppskänslan igen och bjuda på dagens bästa spel, Idag blir det från Ligue 2, den franska andradivisionen. Här tror Speldjävulen sig ha hittat ett ypperligt spel i Metz hemma mot Amiens. Amiens är mycket svaga borta och Metz har en mycket vass anfallare i Mathieu Duhamel, som i år redan gjort 6 pyttsar på 13 matcher. Amiens ligger precis över nedflyttningsstrecket, på 17:e plats i ligan, och har inte direkt rosat marknaden på senare tid. Nä, här luktar det hemmaseger lång väg och nu hoppas Speldjävulen att äntligen få spräcka den förargliga nollan.

Ettan spelas till 2.00 hos Pinnacle.

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen