Chansliret

Doncaster skräller och slår Watford

Trots Doncasters bedrövliga start på säsongen och prekära läge i tabellen (man ligger sist) så tror Speldjävulen här att det blir vinst hemma mot Watford. Manager Dean Saunders var rejält aktiv innan lånetransförfönstret stängde och lyckades plocka in inte mindre än tre nya spelare. De som anslöt var franske strikern Marc-Antoine Fortuné från West Bromwich Albion, senegalesiske ytterbacken Habib Beye från Aston Villa samt Blackburns franske mittfältare Herold Goulon. I tillägg till detta plockade man dessutom in kontraktslöse El-Hadji Diouf och det har även ryktats om att Bolo Zenden. Laget dras förvisso med en hel del skador men vi tror ändå att lånförvärven väger över till Doncasters fördel. Ska vi gissa att Fortuné debuterar med två strutar? Speldjävulen räknar kallt med det.

Odds på Doncaster hos Bet365 är finfina 2.63 i skrivande stund. Högst odds: 2.83 hos Pinnacle.

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen