Dagens bästa spel

Phillips och LuaLua fixar 3 poäng

Blackpool tar på lördagen emot Birmingham hemma på Bloomfield Road. Man gör det med med två segrar och en oavgjord på de tre senaste matcherna, så formen är det inget fel på. Dessutom har man evigt unge Kevin Phillips, 38 år, på topp. Sämre blir det inte heller av att Phillips tycks ha fått en ny lekkamrat i anfallet i form av forne Pompey strikern Lomanu LuaLua, samt en playmaker i form av Liverpoollånet Jonjo Shelvey. Birmingham är inget dåligt lag och har klarat sig fantastiskt bra i Europa League och hyffsat i ligan. Man har dock spelat många matcher i år redan och hade dessutom match så sent som i onsdags (2-1 vinst mot Burnley), så man är säkert ganska slitet. Blackpool (med Bojan Djordjic på läktaren) vinner det här!

Bet365 bjuder på 2.38 ggr degen. (Högsta odds: 2.54 hos 5Dimes)

Häng på!

 

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen