Dagens Oddsdubbel

Sunderland och Chelsea dubblar pengarna

Sunderland är ett betydligt bättre lag än Wigan, både på pappret och på planen. Wigans coach Roberto Martinez försöker ädelt nog få sina mannar att spela ett attraktivt kortpassningsspel, men i slutändan skjuter han sig mest själv i foten då han inte har material till detta. Dessutom håller försvaret verkligen inte någon Premier League-klass. Sunderlands manager Steve Bruce värvade mycket klokt i somras och även om man ännu inte har fått spelet att stämma till 100% ännu så låter det här som en solklar bank i våra öron. 1.67 backar vi inte för.

Chelsea har inte någon rolig vecka bakom sig och nu krävs det nog seger om inte Roman Abramovic ska tröttna helt och kicka Andre Villas-Boas. Vi tror att man tar sig samman och enkelt slår ett svagt Wolverhampton. 1.2o är spelbart.

Dubbeloddset ger nästan exakt 2 ggr pengarna hos Bet365 i skrivande stund.

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen