Chansliret

Aston Villa plockar ner Swansea på jorden

Swansea har överträffat alla förväntningar i år och ligger på 14:e plats i ligan så här långt. Managern Brendan Rogers har lyckats skapa ett härligt go i laget och senast pressade man självaste Manchester United, även om man föll med 1-o till slut. Villa å andra sidan har varit något av en besvikelse i år, det finns dock stor potential i laget och Speldjävulen tror att det nu kan vara dags att vända på den negativa trenden. I Darren Bent har man en av ligans vassaste avslutare och nu när Gabriel Agbonlahor så smått har börjat hitta formen igen tror vi att det kan lossna snart. När Villa står i över 3.50 mot ett lag som Swansea, ja då är det dags att kliva in.

Spelas på Bet365 till 3.50. (Högsta odds: 3.75 hos 5Dimes)

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen