Dagens bästa spel

Bremen tar sig samman och slår Stuttgart

Werder Bremen åkte på en storförlust senast i bortamötet med Borussia Mönchengladbach, hela fem gånger fick Bremens keeper Tim Wiese vittja nätet. Nu går dock Mönchengladbach som tåget i Bundesliga och ligger på andra plats i tabellen på samma poäng som ledarna Dortmund, så en bortaförlust där ska man nog inte dra för stora växlar av. Värre är att man nu får klara sig utan sin bäste målskytt, peruvianen Claudio Pizarro, som kan bli borta resten av året med en knäskada. Detta gör att  Markus Rosenberg förmodligen kommer få chansen på topp tillsammans med Marko Arnautovic när laget på söndagen tar man emot VFB Stuttgart hemma på Weserstadion. Dessutom får man nu tillbaka den brasilianske mittbacken Naldo som var borta mot Mönchengladbach. Stuttgart har öppnat säsongen hyffsat och placerar sig för närvarande på sjunde plats i tabellen, men här tror vi att man får det svårt. Bremen är extremt hemmastarka och har ett fantastiskt publikstöd och enda poängen man har tappat hemma i år var mot serieledarna Dortmund.

Ettan spelas till 2.20 hos Bet365. (Högsta odds: 2.25 hos 12bet.com)

 

 

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen