Dagens bästa spel

Malaga blir dagens drag

Sedan Sheikh Abdullah Bin Nassar Al-Thani i juni förra året tog över klubben har spelarköpen inte låtit vänta på sig. Inför den här säsongen värvades bland andra Ruud van Nistelrooy, Joaquín, Jérémy Toulalan, Santiago Cazorla och Joris Mathijsen från toppklubbar runt om i Europa för att se till att laget på allvar tampas om Europaplatserna i år. Redan förra året värvade man både  Julio Baptista och Martin Demichelis samt anlitade en ny tränare i förre Real Madrid-bossen Manuel Pellegrini. Säsongen 2011/2012 har också börjat förhållandevis bra för Andalusiens stolthet och laget har tagit sex segrar på de inledande 13 matcherna och parkerar för närvarande på en sjätteplats i ligan.

På måndagskvällen (28 november) tar man hemma emot ett skadedrabbat Villareal som har inte mindre än 8 (!) man på skadelistan, varav Giuseppe Rossi och Nilmar de mest noterbara. Malaga har även de en hel del problem med skavanker och saknar till kvällen kaptenen Jesus Gamez, Baptista, Weligton, Joaquín och Eliseu. Speldjävulens analys är ändå att Malaga är något mindre drabbat än Villareal och att man gnetar till sig en uddamålsseger här.

Matchen spelas hos BetClic till 1.80.

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen