Dagens Oddsdubbel

Slavia Prag och Pro Vercelli backas

Första matchen i dagens oddsdubbel hittar vi i tjeckiska ligan där Slavia Prag ser ut som ett vettigt tips. Ikväll kommer Banik Ostrava på besök och Speldjävulen tvekar inte att rekommendera hemmastarka huvudstadsklubben. I år är man ännu obesegrade hema på Stadion Eden, samtididgt som Ostrava endast mäktat med 5 poäng av 18 möjliga på bortaplan. Det luktar 3 poäng lång väg för Patrick Bergers moderklubb. Expekt och Unibet har matchen i 1.55 i skrivande stund medan Bet365 erbjuder 1.50.

Som komplement till Slavia Prag är Speldjävulen ända nere i Serie C1 och rotar. Tillslut blir det Pro Vercelli som får förtroendet i hemmamötet mot SPAL. Vercelli har fyra raka segrar (varav 3 i ligan) och har tagit sig upp till fjärde plats i ligan. SPAL däremot har bara vunnit en av sina fem senaste matcher. Här blir det en säker seger till Pro Vercelli.

Dubbeln spelas till 2.50 hos Bet365.

 

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen