Dagens bästa spel

Chelsea tar revansch mot Liverpool

Det är alltid lurigt med cupmatcher i England, framförallt när det handlar om Ligacupen, eller Carling Cup som den heter numera. Speldjävulen tror dock att Chelsea är väldigt revanschsugna efter förlusten i ligan för lite drygt en vecka sedan. Man ska också beakta att Liverpool spelade en tuff match mot Manchester City för endast två dagar sedan och tämligen bör vara ganska slitna. Båda lagen lär lufta lite bänklirare vilket i Chelseas fall innebär in med Fernando Torres, Nicolas Anelka, Salomon Kalou och John Obi Mikel. Dessutom vilade både Frank Lampard och Florent Malouda senast så det är inte omöjligt att även de får lite speltid. Liverpools bänk är på inget sätt lika stark och Andy Carroll, Jay Spearing, Martin Kelly, Maxi Rodriguez och Jamie Carragher (som kommer tillbaka från skada) smäller definitiv inte lika högt. Tycker att det här luktar etta lång väg och Chelsea får anses som dagens bästa spel!

Spelbolagen verkar generösa och bjuder upp till 2.00 pengarna på ettan. Det tvekar vi inte på utan kliver utan problem in med en hyffsad slant på Bet365. Högsta odds hittar man hos 12bet som har ettan i 2.07.

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen