Chansliret

Speldjävulen har fortsatt förtroende för Doncaster

Trots att skrällspelet på Doncaster inte gick hem senast så får dom ikväll en ny chans i bortamötet med Milwall. Donny har lånat in flertalet etablerade Premier League spelare på senare tid och trots att man dras med ganska stora skadeproblem så tror vi att det nu kan lossna för spelare som Fortuné och Diouf. Dessutom får man troligtvis tillbaka nyttige James Coppinger till den här matchen. Att lira på Championship mitt i veckan är alltid ett risktagande, men trots risken att åka på en rejäl smäll så backar Speldjävulen Dean Saunders mannar till det frejdiga oddset 4.50 hos Bet365. Högst odds på Doncaster ikväll hittas hos Pinnacle till hela 5.48!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen