Dagens Oddsdubbel

AZ bortaslår ett uppgivet Malmö FF

Tragiskt nog är det bara att inse att svenska klubbar inte håller ute i Europa. Malmös Europa League äventyr har inte varit någon rolig historia och laget har sett totals chanslösa ut i de flesta matcher de har spelat i gruppen. Saken blir inte bättre av att Allsvenskan tog slut redan i oktober och MFF nu även är matchotränat. AZ Alkmaar däremot går starkt och har ryckt åt sig en ledning i holländska ligan efter 14 spelade omgångar (AZ har endast spelat 13).  Rasmus Elm är i superform (8 mål på 14 matcher) och storklubbarna börjar nu stå i kö för att plocka åt sig svensken i januari, senast var det självaste Manchester United som visade intresse. I AZ återfinns även Pontus Wernbloom, som liksom Elm, är helt ordinarike i Alkmaars startelva. Här tror Speldjävulen att AZ helt enkelt kör över Malmö och skaffar sig ett bra läge att gå vidare från gruppen. Bet365 erbjuder 1.50 på tvåan, högsta odds är 1.60 och hittas hos 5Dimes.com och Interwetten.com.

Vi kombinerar AZ med ett överspel (över 2.5 mål) i matchen Rubin Kazan – Shamrock Rovers. Rubin Kazan har mycket kvalitet i truppen och behöver vinna matchen för att gå vidare ur gruppen. Shamrock Rovers har likt MFF egentligen inget att göra i Europa League och Speldjävulen tror på gladfotboll från Rubins sida och ett överspel känns ganska säkert. 1.44 får du hos Bet365.

Dubbeln AZ + över 2.5 mål i Rubin – Shamrock ger ett samlat odds på Bet365 och ger 2.16.

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen