Chansliret

Legia Warsawa och PSV kryssar

Både Legia Warsawa och PSV Eindhoven är så gott som klara inför kvällen drabbning i Europa League. Därför känns det som att krysset ligger nära till hands och vi får nog räkna med en ganska oinspirerad match från båda håll. PSV, med kapten Ola Toivonen, är givetvis bäst på pappret, men vill nog inte förta sig alltför mycket och Legia är mer än nöjda med ett kryss. Inte mycket mer att orda om, krysset är taget och spelas till en liten peng på Pinnaclesports.com eller Youwin.com som både bjuder på 3.50 ggr pengarna.

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen