Chansliret

Fulham grejar kryss mot Twente

Twente är redan klara för fortsatt spel i Europa League med två matcher kvar av gruppspelet. Fulham har också gjort det bra i Europa (igen) och ligger tvåa i gruppen, 3 poäng bakom Twente och 4 poäng före Odense och Krakow. Det är förutsättningar inför kvällens  match och nog känns det som att det ska bli en målsnål tillställning med två lag som är helnöjda med kryss. Fulham har dessutom täppt till i försvaret rejält på sistone och Twente har släppt in näst minst mål i den holländska ligan. 0-0 eller 1-1 ligger nära till hands.

Speldjävulen testar krysste till 3.40 hos Betfred.com.

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen