Dagens Oddsdubbel

Leverkusen är kvällens bästa spel

Fredagkvällar på långenlistan brukar se förhållandevis tunna ut, dock är Bundesligamatchen alltid ett trevligt inslag. Nu tror sig Speldjävulen ha hittat ett bra lir i Bayer Leverkusen som är inne i en ganska bra period där man är obesegrad i fyra matcher, däribland segern mot Chelsea i Champions League. Gamle Michael Ballack, 35, är fortfarande mycket bra och en väldigt vikitg kugge i laget. Anfallaren Stefan Kießling har inte riktigt kommit upp i samma standard som säsongen 2009/2010 då han gjorde 21 mål på 33 matcher, men vi tror att det snart kommer att lossna igen för honom igen. Hoffenheim är på inget sätt ett dåligt lag och med spelare som Ryan Babel och Vedad Ibišević kommer det alltid skapas målchanser. Dock går lagets form något i moll för tillfället och man har fyra raka utan vinst, varav 2 förluster. Speldjävulen tycker att Leverkusen ser ut som ett riktigt bra tips och oddset 1.73 hos Bet365 går inte att klaga på.

Vi kombinerar Leverkusen med en match i holländska andradivisionen, Eerste Divisie, där vi tror att Willem II blir för mycket för FC Oss. Oss har bedrövlig form och har bara tagit en poäng på de 5 senaste matcherna. Willem II vann med hela 7-0(!) borta mot Helmond Sport senast, efter 4 mål av glödhete strikern Danny de Groot, och ligger fyra i tabellen. Det är helt enkelt klasskillnad mellan lagen och till 1.44 (i skrivande stund) tvekar vi inte att kliva in.

Kombinerat odds på dubbeln blir således 2.49 hos Bet365, och det känns rikitgt hyffsat!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen