Dagens Oddsdubbel

Överspel även i dagens oddsdubbel

Spedjävulen fortsätter att varje dag leverera speltips till sin trogna besökare. Nu har väl inte formen varit något vidare på slutet utan det har gått ganska knackigt ett tag. Dags för en vändning nu! Dagens speldubbel plockar vi från Europa League och portugisiska cupen. Odense har en mycket gAtt det blir över 2.5 mål i matchen Odense – Wisla Krakow verkar de flesta vara överens om, så även Speldjävulen. OB har en mycket giftig anfallare i nigerianen Peter Utaka och har en del spelare med Premier League rutin i truppen, däribland Andreas Johansson (Wigan), Eric Djemba-Djemba (Man Utd) och Bernard Mendy (Bolton, Hull). Här blir det garanterat över 2.5 pyttsar. 1.72 står överspelet i i skrivande stund.

Som komplement till Odensematchen plockar vi in en oddshöjare i form av av överspelet i den portugisiska cupmatchen mellan Moreirense och Torreense. Två målglada lag som möts i en cupmatch, kan väl bara sluta på ett sätt? 1.80 är i alla fall oddset på över 2.5 mål i matchen.

Kombinerat odds 3.10 liras hos Bet365.

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen