Chansliret

Derby skräller mot ett slitet Crystal Palace

Crystal Palace skrällde rejält i veckan när man slog ut självaste Manchester United ur Carling Cup i veckan. Att matchen spelades på Old Trafford gjorde bedriften än mer imponerande. Speldjävulen tror dock att det är något som Crystal Palace får sota för nu när man tar emot Derby hemma på Selhurst Park ikväll. Palace är inte bara slitna utan fick även ytterbacken Dean Moxey och kantspringaren Sean Scannell skadade mot United, och de båda missar matchen mot Derby. Dessutom haltade Wilfried Zaha runt de sista minuterna och är ett frågetecken, sedan tidigare har man Jonathan Williams, Alex Marrow och Lee Hills borta. Derby däremot ser ut att kunna spela med samm lag som senast i förlustmathcen mot Brighton, det betyder att nyförvärvet, ungraren Tamas Priskin, fortsätter på topp. Derbys form är allt annat än bra och man har 5 raka förluster i ligan. Laget är dock bättre än vad formen visar och här man ett ypperligt tillfälle att få säsongen in på rätt spår igen.

Oddset 3.25 hos Bet365 lockar och spelas med liten till medel insats. (Högsta odds: 3.53 hos Pinnacle)

 

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen