Dagens bästa spel

Troyes vinner hemma mot Istres

Singelspelet har funkat mycket bra för Speldjävulen på sistone och 4 av de 5 senaste spelen har suttit, hoppas att ni har hängt med! Ikväll testar vi återigen ett spel i franska Ligue 2 (det gick ju bra med Metz sist) och tror att Troyes drar längsta strået i hemmamötet med Istres. Michael Svenssons gamla klubb ligger för närvarande på 9:e plats i ligan, men man hoppas att kunna klättra och siktar i år på att ta klivet tillbaka till Ligue 1. På fredagskvällen tar man alltså hemma på Stade de l’Aube emot Istres, ett lag som inte har vunnit i ligan på 6 omgångar. I tillägg är Troyes ett mycket starkt hemmalag och står efter sju spelade hemmamatcher på 5 vinster och 2 oavgjorda. Istres är inte lika lyckosamma och är dessutom ett svagt bortalag, med fem förluster på sju spelade matcher i år. Nej, det här blir vinst för Troyes och förhoppningsvis 3:e raka singelspelet som går in för Speldjävulen.

Bet365 bjuder på 2 gånger pengarna jämt i odds i skrivande stund. (högsta odds: 2.05 hos 5Dimes och Bwin).

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen