Dagens Oddsdubbel

Arsenal och West Ham i dubbeln

Wigan hade väldigt mycket tur senast som fick med sig 3 poäng mot Sunderland, sedan Sunderlandbacken Wes Brown i stort sett skänkt bort bollen till Franco di Santo. Nu blir det betydligt värre när Arsenal kommer på besök. Speldjävulen är ganska övertygad om att Wigan åker ur i år och the Gunners vill hänga på i toppstriden. Robin van Persie verkar ostoppbar för tillfället och här blir det seger. 1.57 är oddset på Bet365.

West Ham har under Sam Allardyces ledning förvandlats till en stabil enhet. Laget har kvalitet för att spela i Premier League och kommer så även att göra nära nästa säsong drar igång. Här tar man en ny trepoängare när Burnley besöker Upton Park. Piquionne och Cole startar förmodligen på topp och det räcker långt. Oddset är i skrivande stund 1.62.

Kombinerat odds på detta speltips blir följaktligen 2.54 hos Bet365, och det tar vi gärna.

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen