Dagens bästa spel

Blackburn är dagens bästa spel

Blackburn bara måste ta sig samman, annars ryker snart tränaren Steve Kean. Man har heller inte varit lika dåliga som tabellen visar och har haft en hel del otur i vissa matcher. Nu har man ett ypperligt läge att plocka en trepoängare hemma mot Swansea, framförallt som gästerna har både Danny Graham och Angel Rangel på skadelistan. Blackburn vilade försvarstrion Samba, Olsson och Salgado i veckans förlust mot Cardiff i ligacupen. Alla tre förväntas vara tillbaka här och gå rakt in i startelvan. Speldjävulen tror att det är dags för Blackburn nu och tvekar inte med att kliva in med ett ganska stort spel. Oddset är i skrivande stund 2.1o hos Bet365, vilket också är det högsta på marknaden.

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen