Chansliret

Oddset på Mönchengladbach lockar

Borussia Mönchengladbach har gått mycket bra i ligan hela säsongen och ligger för närvarande på andra plats i tabellen, på samma plats som serieledande Dortmund. Dortmund har vunnit 7 av sina 8 senaste Bundesligamatcher så det vankas alltså tidig seriefinal när lagen drabbar samman på lördagen i Mönchengladbach. Vi tror på en jämn tillställning som kan gå åt båda hållen men oddset på Gladbach verkar vara uppåt väggarna, trots att hemmalaget får klara sig utan anfallsstjärnan Marco Reus. Dortmund å andra sidan har Julian Koch, Never Subotic och Sven Bender på skadelistan.

Bet365 har ettan i 4 ggr pengarna. Högst odds, 4.2,  finns hos Pinnacle.

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen