Chansliret

Feyenoord kan skrälla mot PSV

Det är klassiskermöte på söndagen i Eredivisie när Feyenoord hemma tar emot PSV Eindhoven. Det forna storlaget Feyenoord har dock  några knackiga säsonger bakom sig, men verkar nu delvis ha hittat tillbaka till gammalt gott slag under ledning av Ronald Koeman. Dessutom har man John Guidetti i kalasform, svensken har gjort 7 mål på 9 matcher så här långt. Dags att vakna nu Hamrén va? PSV däremot har inte haft mycket till svacka utan är ständigt i toppen av tabellen och formen är det inget fel på. Dock hade man match så sent som i torsdag i Europa League (Vinst 3-0 borta mot Legia Warzawa) och man kan vara lite slitna till den här matchen. Speldjävulen tror att detta kan fälla avgörandet och slänger in ett chansspel på Rotterdamlaget. Värt att notera är att John Guidetti spelar från start för Feyenoord liksom både Andreas Isaksson och Ola Toivonen för PSV.

Oddset är det inget fel på, Bet365 bjuder på 3.50. (Högsta odds: 3.95 hos Unibet)

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen