Dagens bästa spel

Hamburg är på gång igen

Dagens bästa spel hittar vi under söndagen i tyska Bundesliga. Hamburg har börjat säsongen allt annat än bra och ett tag såg det ut som laget skulle bli relegerat för första gången i klubben historia. Hamburg är det enda lag som har spelet alla säsonger i Bundesliga sedan starten 1963, och således aldrig blivit nedflyttade. Nu ska man inte ropa hej ännu och man ligger först på 15 plats i ligatabellen, endast 1 poäng över nedflyttningsstrecket. Formen på senare tid har dock varit något uppåtgående och man har inte förlorat i ligan på 5 omgångar sedan nye tränaren Torsten Fink tog över. Nu tar man emot ett annat bottenlag, Nürnberg, som ligger placering över HSV i tabellen på 14:e plats. Nürnberg är ett notoriskt dåligt bortalag och har dessutom av tradition svårt borta mot Hamburg (senaste vinsten kom för nästan 20 år sedan, 1992). Enda orosmomentet för Hamburg är att bäste målskytten Mladen Petric är skadad och inte kan spela, även Markus Berg är borta p.g.a skada. Sydkoreanen Heung-Min Son får förmodligen chansen på topp tillsammans med peruanen Paolo Guerrero.

Här tror Speldjävulen starkt på att Hamburg plockar tre poäng. Bet365 har ettan i 1.91, vilket är helt ok. (Högsta oddset: 1.96, hittar ni hos Pinnacle)

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen