Dagens Oddsdubbel

Schalke och PSG formar dagens oddsdubbel

Jag hoppas att ni hängde med på Stryktipset igår, 10 rätt på enkelraden är inte fy skam när 13 rätt ger dryga 229 ooo kr. Tyvärr lyckades Speldjävulen inte hitta tvåorna i Ipswich – Watford och West Ham – Burnley så det blev bara 11 rätt till slut. Skönt var det dock att Doncaster äntligen vann, nu tror jag dom är riktigt på g!

Över till oddsdubbeln nu. Schalke 04 tar på söndagen emot sistaplacerade Augsburg hemma i Gelsenkirchen och det mesta tyder på att det blir en behaglig eftermiddag för hemmalaget. Augsburg får svårt att klara sig kvar i Bundesliga och har inga direkta stjärnor i laget. I Schalke däremot kryllar det av potentiella matchvinnare och den enda av dessa som är borta på söndag är Jefferson Farfán, vilket betyder att både Raúl och Huntelaar startar. Något annat än en etta känns inte troligt, även om Schalke kan vara något slitet efter att ha spelat i Europa League i veckan. Bet365 har ettan i 1.40. (Högsta oddset på matchen hittar ni hos 5Dimes (1.44)

Som komplement till Schalke testar Speldjävulen ett spel på Paris Saint German i matchen mot Auxerre. PSG har förvisso tre förluster på sina tre senaste matcher, men kvaliteten i laget är sådan att vi tror på en vändning här. PSG är dessutom väldigt starka hemma medan Auxerre har varit bedrövliga på bortaplan den här säsongen. 1.44 är oddset på Bet365.com och bästa odds hittar ni hos 5Dimes (1.52)

Kombinerat odds blir alltså 2.02 och det är taget!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen