Dagens Oddsdubbel

Lazio och Besiktas i oddsdubbeln

Måndagens utbud ser väl bara lite halvdant ut och det fick letas ett bra tag innan dubbeln utkristalliserade sig. Slutligen föll valet på Lazio och Besiktas. Lazio tar emot 18:e placerade Novara hemma på Olympiastadion i Rom och det mesta talar för en hemmaseger trots att Lazio dras med en hel del skador. Man får här klara sig utan Dias, Matuzalem, Mauri, Makinwa, Brocchi och Garrido, men forwardslinjen leds trots allt av Miroslaw Klose och Djibril Cissé, och det tror vi räcker långt. Novara har även de en del folk borta, Gemiti och Meggiorini är avstängda medan Lisuzzo, Paci och främsta målskytten Takayuki Morimoto är skadade, och med största sannolikhet inte kommer till spel. Novara har endast tagit 2 poäng av 18 möjliga på bortaplan (en av dem mot jumbon Lecce) och är helt enkelt numret för litet mot Lazio. Bet365 har ettan i 1.40. Högsta odds, 1.44, hittar ni hos Ladbrokes.

1.40 räcker dock inte långt utan oddsdubbeln ska minst dubbla insatsen är det tänkt. Som komplement till Lazio föll vi den här gången för Besiktas i hemmamatchen mot Orduspor. Besiktas är av tradition hemmastarka och med sina fanatiska fans i ryggen tror vi det blir svårt för Orduspor att stå emot här. Dessutom har bortalaget en vikande formkurva och kommer till matchen med två raka förluster i bagaget. Här blir det seger för Besiktas! Bet365 bjuder på 1.62 i odds, medan högsta oddset finns hos 888sport (1.67).

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen