Dagens bästa spel

Barnsley slår ett tröttkört Crystal Palace

Tänkte länge utropa Olympiakos till dagens bästa spel i och med att Arsenal skickar B-laget på flyget ner till Grekland. Ingen van Persie, Mertesacker, Artet, Ramsey, Song, Walcott, Szczesny, Ramsey eller Gervinho bord tala för en klar Olympiakos seger. Jag har dock bränt mig lite på ”dåliga” Arsenal i cuperna tidigare och avstår den här gången, Olympiakos hittar ni dock i oddsdubbeln.

Istället vänder jag blickarna mot de brittiska öarna och den svårtippade andradivisionen i England, Championship. Speldjävulen tror nämligen  ikväll starkt på att Barnsley hemmslår Crystal Palace. Palace spelar sin tredje match på bara 7 dagar och borde vara ganska slitna, dessutom är laget i en formsvacka i ligan och har inte vunnit på 6 omgångar. Barnsley däremot har gått desto bättre och har 4 vinster på sina 5 senaste matcher, med imponerande bortasegrar mot Leeds och Peterborough i de två senaste. Nu får man dessutom tillbaka mittfältaren David Perkins från avstängning samt förmodligen även Andy Gray. På topp gör Newcastle-lånet Nile Ranger sin andra match för klubben och det luktar mål lång väg. Crystal Palace har Sean Scannell och Dean Moxey borta p.g.a skador och saknar sedan tidigare Williams, Marrow och Hills.

Barnsley känns helt rätt och blir till slut, utan tvekan, speltipset för dagen! Bet365 har Barnsleysegern i oddset 2.20 medan Expekt bjussar på högsta oddset, 2.25.

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen