Chansliret

Di Canio tar Swindon mot nya höjder!

Swindon har hittat stilen under nye managern och tillika gamle storspelaren, Paolo di Canio. Laget har efter en vacklande inledning gått som tåget i ligan och di Canio har satt en internationell prägel på laget och värvat en rad utländska spelare. Trots det är det ändå britterna som utgör stommen i laget och anfallaren Alan Connell, som di Canio plockade från Grimsby, har varit riktigt giftig. På tisdagen åker man till Southend för att spela första semifinalmatchen i St Johnstone’s Paint Trophy (södra sektionen), och laget kommer in till matchen med stort självförtroende. Nu ska det dock nämnas att Southend kan sätta klubbrekord med 18 raka matcher utan förlust, så formen är det inget fel på. Till den här matchen har man dock två avstängingar i forma av mittbacken Mark Phillips och mittfältaren Michael Timlin, dessutom har klubben stängt av kantlöparen Jemal Johnson i väntan på intern utredning av hans handlingar utanför planen. Swindon å andra sidan får tillbaka anfallaren Jake Jervis (på lån från Birmingham). Speldjävulen tror att di Canio är rikitgt sugen på ett besök på Wembley under sin första säsong som manager och att skador och avstängningar i hemmalaget fäller avgörandet.

Tvåan på Swindon går att spela hos Bet365 till 3.00. Högsta odds finns hos Boylesports – 3.25.

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen