Dagens Oddsdubbel

Två gånger Champions League i oddsdubbeln

Som jag tidigare nämnt var det nära att Olympiakos hamnade som dagens bästa spel, nu blev det inte så utan grekerna får nöja sig med en plats i dagens oddsdubbel, och det är inte fy skam det. Arsenal lämnar en rad spelare hemma inför den här matchen då man redan är klara för vidare spel, medan Olympiakos behöver en vinst för att klättra förbi Marseille upp på andra plats i gruppen. Dessa två faktorer gör att Speldjävulen plitar ner ettan på långenlistan och fortsätter letandet efter match nr. 2. Oddset på Olympiakos går att hitta till höga 1.95 hos Paddy Power, Bet365 har ettan i 1.85 i skrivande stund.

Den andra matchen i dubbeln hittar vi även den i grupp F i Champions League. Speldjävulen tror att Borussia Dortmund tar sig i kragen och tar sista chansen att gå vidare genom att avfärda Olympique Marseille hemma. Tränaren Jürgen Klopp har redan i försnacket börjat peppa den redan högljuda hemmapubliken att verkligen lyfta fram laget till en seger ikväll. Jag tror att dom lyckas och att Marseille får åka tomhämta hem från den här bataljen. Dortmund saknar Koch, Bender och Subotic medan Schmelzer är avstängd. Marseille saknar Gignac och har frågetecken för Mbia och Loic Remy. Speldjävulen tycker det luktar hemmaseger lång väg och går utan tvekan in på ettan. Bet365 erbjuder oddset 1.67 medan högsta oddset, 1.7o finns hos Paddy Power.

Kombinerat odds hos Bet365 blir 3.09, det är taget!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen