Chansliret

Ajax fixar kryss mot Real Madrid

Real Madrid har full pott så här långt i gruppspelet och har nu chansen att vila lite spelare i bortamötet med Ajax. För Ajax räcker det med en poäng för att säkra avancemang och Speldjävulen tror att man är kapabla till det här. Detta grundas mycket på att Real kommer till matchen utan Christiano Ronaldo, Sergio Ramos, Marcelo, Sami Khedira och målvakten Iker Casillas, alla sparas inför El Clasico mot Barcelona på söndag. Nu är det ju i och för sig inga dussinlirare som kommer in i laget, eller vad sägs om Sahin, Kaká, Callejon och Altintop. Det är dock inte samma samspelta formation som kliver in på Amsterdam Arena ikväll och dessutom har man ett litet frågetecken som sista utpost i oprövade målvakten Antonio Adán. Ett kryss är vi ganska övertygade om att Ajax fixar ikväll. Alla nöjda, alla glada och det luktar 1-1 lång väg….

Krysset spelas hos Bet365 till 3.50 medan 188BET har ett oavgjort resultat i så högt som 3.55.

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen