Dagens bästa spel

Lyon blir dagens bästa spel…

Speldjävulen hade egentligen tänkt att basunera ut Manchester City som dagens bästa spel, men eftersom jag själv har satt gränsen 1.80 som lägsta odds i kategorin, blev det till att leta vidare. Det behövdes dock inte allt för mycket betänketid innan Lyon var nerplitat i protokollet. Fransmännen har fortfarande en liten chans att gå vidare (om man vinner med ett gäng mål samtidigt som Real Madrid krossar Ajax), och här möter man Dynamo Zagreb, som inte är mycket bättre än Malmö FF tydligen. Zagreb står också på noll poäng efter 5 spelade omgångar. Inte nog med det så har man stora skadebekymmer i backlinjen inför kvällens match och Cufre, Tonel och Simunic är alla borta. Det tvingar tränare Krunoslav Jurcic att kasta ner en av sina mittfältare i försvarslinjen, kanske inte idealiskt när man möter ett hungrigt Lyon. Kim Källström ser för övrigt med största sannolikhet ut att få spela från start.  Vi tror starkt på tvåan och tycker att oddsen ser trevliga ut. Bet365 har Lyonseger i 1.91, men 5Dimes kan än bättre med 1.95.

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen