Dagens Oddsdubbel

Manchesterdubbeln är tagen ikväll

Manchester City måste vinna ikväll i hemmamötet med Bayern München för att ha en möjlighet att gå vidare i Champions League. Nu räcker detta inte dock utan man måste även förlita sig på att Napoli tappar poäng borta mot jumbon Villareal. Egentligen tycker Speldjävulen att City är dagens absolut bästa spel, men eftersom bästa spel-kolumen måste ha minst 1.80 i odds för att platsa, hamnar Man City här istället. Bayern är redan klara gruppsegrare och har möjlighet att vila en del spelare, vilket man också ser ut att göra. Arjen Robben och Toni Kroos är båda sjuka och missar matchen liksom nyckelbensskadade Bastian Schweinsteiger.  Bästa målskytten Mario Gomez och vasse Thomas Müller är också de tveksamma till spel och tränare Jupp Heynckes kan välja att låta en eller båda vila den här matchen. Skadeläget ser bättre ut hos hemmalaget och endast ytterbackenMicah Richards är ett frågetecken. Speldjävulen är övertygad om att City tar hem detta och därmed grabbar sista halmstrået till vidare avancemang. Bet365 har ettan i 1.67 och högsta odds, 1.73, hittar ni hos 888sport.

Valet som komplement till Manchester City väljer vi det andra laget från Manchester, nämligen United. Man Utd har haft det tuffare i gruppspelet än vad många trodde på förhand och måste nu minst få med sig en poäng borta mot Basel för fortsatt spel. Vi tror att man fixar det, även om man har lite anfallsbekymmer då både Javier Hernandez och Dimitar Berbatov är skadade. Sir Alex Ferguson måste nu besluta sig för om han ska köra Wayne Rooney ensam på topp eller möjligtvis låta Danny Welbeck eller Federico Macheda starta bredvid honom. Hursomhelst så tror Speldjävulen att det blir vinst i Basel för bortalaget. Bet365 bjuder på 1.67 på tvåan men blir knappt slaget av 12BET som har tvåan i 1.69.

Kombinerat odds för det båda blir 2.79 hos Bet365 och det känns bra.

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen