Dagens Oddsdubbel

Färjestad och Skellefteå bildar dubbeln

Fotbollsutbudet är skralt ikväll och därför får vi vända oss till Elitserien istället. Färjestad har slutligen hittat formen och ser allt bättre och bättre ut, dessutom gör NHL-hemvändaren Matttias Sjögren sin tredje match när FBK ikväll tar emot AIK i ett förmodat fullsatt Löfbergs Lila Arena. AIK har gått sisådär på slutet och Färjestorp har målvakten Nilstorp i hyperform.

Skellefteå har två raka bortasegrar, senast krossade man Växjö med 7-3 och man gick därmed återigen upp i toppen av Elitserietabellen. Timrå gick tillslut på pumpen mot MoDo senaste, efter 4 raka segrar dessförinnan. Speldjävulen tror att toppen mot botten bara måste sluta med en hemmaseger.

Sammanlagt odds: 2.80 hos Bet365.

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen