Chansliret

Sivasspor skräller till härligt odds

Chansliret kommer även det från den turkiska ligan. Sivasspor har haft ett riktigt tufft schema på slutet och har på det 5 senaste matcherna spelat mot Besiktas, Fenerbache, Gençlerbirliği, Galatasaray och Trabzonspor. Ganska naturligt har därför poängskörden blivit ganska skral, även om man faktiskt lyckades slå Fenerbache hemma med 2-0. Nu är det betydligt enklare emot när man ikväll åker för bortamatch mot Orduspor. Orduspors form är heller inte något att skryta med och man har endast lyckats plocka två futtiga poäng på de 5 senaste matcherna. Motståndet har dessutom varit betydligt svagare, bortsett från mötet med Besiktas senast. Speldjävulen ser skrällpotential i tvåan och utnämner Sivasspor till dagens chanslir!

Odds hos Bet365 är 3.40 i skrivande stund, högst ger Pinnacle med 3.79.

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen